Πορείας Συνέχεια . . !

”Παίρνω δύναμη  από τα  μηνύματα  που με ωθούν με σιγουριά στο επόμενο μου βήμα ”

Προφανώς και θεωρώ ως μεγάλο πλεονέκτημα και ευλογία, το γεγονός ότι ζω και δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά σε μια περιοχή της υπαίθρου, δεδομένου ότι οι κάτοικοι της Β’ Θεσσαλονίκης και κυρίως ο αγροτικός και επιχειρηματικός της πληθυσμός, γνωρίζει ποιος είμαι, γνωρίζει τη δυναμική, τον αυθορμητισμό, τις ανησυχίες και προπάντων τη διάθεσή μου να προσφέρω και να βοηθώ τον τόπο αυτό διαχρονικά.

Οι περισσότεροι έχουν δείξει ήδη στο παρελθόν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου, αναδεικνύοντας πάντα στις πρώτες θέσεις την υποψηφιότητά μου είτε στις δημοτικές είτε στις περιφερειακές εκλογές. Σήμερα, παίρνω δύναμη και σθένος από τα ενθαρρυντικά μηνύματα εμπιστοσύνης, που με ωθούν με σιγουριά στο επόμενο μου βήμα. Τους νοιώθω δίπλα μου. Με νοιώθουν δίπλα τους. Η απόφαση που πήρα να διεκδικήσω την είσοδό μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης και ακολούθως την εκλογή μου στη Βουλή δεν ήταν καθόλου εύκολη. Αντιθέτως, προβληματίστηκα επί μεγάλο χρονικό διάστημα. Έπρεπε να αποδεχτώ ότι ωρίμασε η συμβολή και η δράση μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρετώ από πολύ μικρός, μέχρι και σήμερα και για 16 συναπτά έτη, αν και ανήκω στη γενιά των σαραντάρηδων, μέσα από το σύνολο σχεδόν των θέσεων ευθύνης. Στον α’ βαθμό ως Δημοτικός Σύμβουλος και μετέπειτα ως Δήμαρχος Σοχού, ενώ στον β’ βαθμό ως Περιφερειακός και Εντεταλμένος Σύμβουλος και τέλος ως Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Έπρεπε συνεπώς να αποδεχθώ ότι πλέον η ωριμότητα αυτή με φέρνει μπροστά σε μια νέα πρόκληση. Μια πρόκληση την οποία αφουγκράζομαι δυνατά. Νοιώθω έτοιμος, να διεκδικήσω αποφασιστικά αυτά που ανήκουν στον τόπο μας, αυτά τα οποία αξίζει και δικαιούται η ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Γι’ αυτό και παραιτήθηκα από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη, χωρίς δεύτερη σκέψη. Ήθελα να δώσω ξεκάθαρα το στίγμα μου. Να είμαι ηθικά και δεοντολογικά εντάξει. Δεν θα ένιωθα ακέραιος απέναντι στη συνείδησή μου, να κρύβομαι πίσω από ένα αξίωμα, γαντζωμένος σε μια καρέκλα, εκμεταλλευόμενος τη ιδιότητά μου, προκειμένου να συνεχίζω να επηρεάζω το εκλογικό σώμα, για να πετύχω τις όποιες δικές μου πολιτικές φιλοδοξίες. Από τη στιγμή λοιπόν που η ματιά μου είχε στραφεί πλέον με απόλυτη σιγουριά στην κεντρική πολιτική σκηνή, θεώρησα καθήκον μου να μη δεσμεύω κάποια θέση στη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Εξάλλου, η προσφορά και η συμμετοχή στα κοινά δεν περιορίζεται σε θέσεις και αξιώματα.

Παραμένω περιφερειακός σύμβουλος και θα εξακολουθήσω να συνεισφέρω με όλες τις δυνάμεις μου στον κοινό μας σκοπό, να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών στην Κεντρική Μακεδονία και να είναι η Περιφέρειά μας η πρώτη που θα βγει από την κρίση. Όπως επίσης θα εξακολουθήσω να αγωνίζομαι μαζί με τους υπόλοιπους περιφερειακούς συμβούλους, φίλους και συνεργάτες, ώστε η παράταξη του Περιφερειάρχη μας Απόστολου Τζιτζικώστα να επανεκλεγεί και να συνεχίσει το σημαντικό έργο που επιτελεί. Παράλληλα, είμαι έτοιμος να αφιερωθώ με όλες μου τις δυνάμεις, σε ακόμη έναν σπουδαίο κοινό σκοπό. Κι αυτός δεν είναι άλλος από την ενεργό συμμετοχή μου στη νίκη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στις επόμενες εκλογές και στην απαλλαγή του τόπου από τη σημερινή ιδεοληπτική, ανεύθυνη και επικίνδυνη κυβέρνηση.

Συντάχθηκα στο στόχο του Κυριάκου Μητσοτάκη και νοιώθω έτοιμος να δώσω τη μάχη για να γίνει κυβέρνηση η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ώστε να σταματήσει ο σημερινός κατήφορος και να επιστρέψει η κανονικότητα στη χώρα και τους πολίτες της. Πάμε δυνατά λοιπόν, με συμπαραστάτες όλους εσάς!