📍 ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ – ΚΡΙΘΙΑ – Ν.ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ – HYATT REGENCY!

😊Σαββατοκύριακο με σειρά κοινωνικών & πολιτιστικών εκδηλώσεων, στις οποίες είχα τη χαρά να παρευρεθώ, μεταξύ των οποίων:
🔹στην απονομή επάθλων στους διακριθέντες αθλητές του 10ου Φιλανθρωπικού Αγώνα Βουνού “Αυτισμός-ΕΛΠΙΔΑ” στο Ωραιόκαστρο,
🔹στις εκδηλώσεις Μνήμης της Γενοκτονίας Θρακικού Ελληνισμού στην Κριθιά,
🔹στη συνάντηση Χορωδιών στη Ν.Μεσήμβρια,
🔹στην ετήσια εκδήλωση & το επίσημο δείπνο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτοβολταϊκών Παραγωγών (ΠΟΣΠΗΕΦ), στο Hyatt Regency!

📍Δ.Ε.Θ. – ΕΚΘΕΣΕΙΣ FRESKON & LOGISTICS!

👌 Διαχρονική & συνεπής η στρατηγική συνεργασιών της ΔΕΘ-HELEXPO στον εκθεσιακό κλάδο, με δύο σημαντικές εκθέσεις, με αιχμή τον πρωτογενή τομέα & τα logistics!
Φέτος, παράλληλα με το διαχρονικό Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρούτων & Λαχανικών της
📌FRESKON,
μια νέα έκθεση για τα logistics & τις μεταφορές άνοιξε τα φτερά της στη Θεσσαλονίκη, αυτή
📌της LOGISTICS & TRANSPORTS THESSALONIKI EXPO!
😊Εκεί συναντηθήκαμε & τα είπαμε με συνεργάτες, φίλους καλούς & αγαπημένους!
👏Συγχαρητήρια στους διοργανωτές & σε όλους τους συμμετέχοντες!

📍ΒΕΡΓΙΝΑ TV – ΕΚΠΟΜΠΗ “ΤΑ ΛΕΜΕ…!”

📺Σήμερα το μεσημέρι “τα είπαμε…” τηλεοπτικά με την αγαπητη δημοσιογράφο Χριστίνα Τσόρμπα για:
🔹την πολιτική επικαιρότητα &
🔹την χθεσινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη!
🎥Δείτε παρακάτω το βίντεο της εκπομπής⬇️

📍ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

👌Μαζί με τον Πρόεδρο:
🔹στον πρωινό καφέ με άλλους βουλευτές στο “Ολύμπιον”, όπου μιλήσαμε για τα ζητήματα της Θεσσαλονίκης & της ευρύτερης περιοχής μας,
🔹στην εκδήλωση παρουσίασης της εθνικής στρατηγικής για την καταπολέμηση της ενδοσχολικής βίας & του εκφοβισμού με τίτλο “STOP Bullying…!”, στο 3ο Γυμνάσιο Πολίχνης, παρουσία του Υπουργού Παιδείας Κυριάκου Πιερρακάκη,
& τέλος…
🔹δίπλα στο Πρωθυπουργό, στην αγορά & τα καφέ της Πολίχνης, όπου συναντήθηκε & συνομίλησε με πολίτες της περιοχής.
💪Προχωράμε μαζί…, στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, διότι αποτελεί τη μόνη συγκροτημένη πολιτική προσωπικότητα που εγγυάται τη σιγουριά, τη σταθερότητα & την πρόοδο της Ελλάδας!🇬🇷

📍”ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ” – 15ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ν.Δ.!

👏Αυλαία στις εργασίες του 15ου Επετειακού Συνεδρίου στα πλαίσια του οποίου γιορτάσαμε τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!🎂
👌Εδώ, στο Ζάππειο, ζήσαμε ένα γεμάτο τριήμερο, με έντονα συναισθήματα & ιδιαίτερη συγκίνηση…
🙏Ίσως έχει να κάνει με αυτόν τον ιστορικό χώρο, από τον οποίο ξεκίνησε η ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας, από τον οραματιστή Εθνάρχη & Ιδρυτή της παράταξης μας Κωνσταντίνο Καραμανλή!
💪Από το ιστορικό Ζάππειο λοιπόν, ο σύγχρονος οραματιστής & πρωτοπόρος ηγέτης μας Κυριάκος Μητσοτάκης, έδωσε το εναρκτήριο σάλπισμα ενότητας, συσπείρωσης, ενθουσιασμού & αισιοδοξίας για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου:

“Όλοι μαζί θα πάμε πόρτα-πόρτα, να δώσουμε & αυτή τη μεγάλη μάχη!
✔️Ψήφος στη Ν.Δ. στις Ευρωεκλογές σημαίνει «ναι» στη σιγουριά, τη σταθερότητα & την πρόοδο της πατρίδας.
✔️Σημαίνει «ναι» σε μια καλύτερη Ευρώπη, η οποία θα βρεθεί δίπλα στην πατρίδα μας, όπως βρέθηκε τα τελευταία πέντε χρόνια.
✔️Κάθε ψήφος στη Ν.Δ. δίνει νέα δύναμη & ισχυροποιεί τις διεκδικήσεις της Ελλάδας στο Ευρωαπαϊκό Συμβούλιο!
🇬🇷…Όλοι μαζί θα εξακολουθούμε να πηγαίνουμε την Ελλάδα
🔹σταθερά,
🔹τολμηρά &
🔹 μόνο μπροστά…!”🇬🇷

📍”THE•OPINION.GR”!ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ “15ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ.”!

“Στην ιστορική επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, το 15ο Συνέδριο αποτελεί ορόσημο για το παρελθόν, το παρόν & το μέλλον της παράταξης μας.
Μιας παράταξης η οποία με σοβαρότητα & ρεαλισμό, υπηρέτησε & υπηρετεί διαχρονικά την Ελλάδα & τους Έλληνες.
Την παράταξη που εδραίωσε τα θεμέλια της σύγχρονης δημοκρατίας μας & άρχισε να χτίζει πάνω σε αυτά τους νέους κοινωνικούς & αναπτυξιακούς πυλώνες της χώρας.
Η διεξαγωγή των εργασιών του Συνεδρίου στον εμβληματικό χώρο του Ζαππείου αναβιώνει την ιστορική αίγλη του παρελθόντος, τις μνήμες & τους συμβολισμούς των μεγάλων εθνικών αποφάσεων.
Τότε που ο Εθνάρχης & Ιδρυτής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κωνσταντίνος Καραμανλής αντιλήφθηκε από πολύ νωρίς τη σημασία της ευρωπαϊκής σταθερότητας & προοπτικής, εντάσσοντας τη χώρα μας στους κόλπους μιας ισχυρής Κοινότητας.
Σήμερα, με τη σκυτάλη να βρίσκεται στα χέρια του επίσης πρωτοπόρου σύγχρονου ηγέτη της παράταξης μας Κυριάκου Μητσοτάκη, η Ελλάδα προχωρά & πάλι σταθερά, τολμηρά, μπροστά, πρωταγωνίστρια στις ευρωπαϊκές & διεθνείς εξελίξεις!
Πέρασαν 50 χρόνια με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να βρίσκεται πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας!
Ευχή όλων μας, να τα εκατοστήσει…! 🎂

📍ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!

Σήμερα, επισκεφθήκαμε στο γραφείο του,
🔹τον Υπουργό Παιδείας κ. Κυριάκο Πιερακάκη,
μαζί με τον
🔹τον Πρύτανη του “Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος” (ΔΙ.ΠΑ.Ε) κ. Σταμάτη Αγγελόπουλο,
όπου είχαμε μια εποικοδομητική μεταξύ μας συζήτηση, εστιασμένη στις κοινές μας προσπάθειες για:
📌την επίλυση χρόνιων ζητημάτων που ταλανίζουν το Πανεπιστήμιο,
📌την περαιτέρω ενίσχυση του &
📌τη δημιουργία νέων καινοτόμων & πρωτοπόρων τμημάτων σ’αυτό.
👌Βήμα-βήμα, προσπαθούμε για το καλύτερο!
Για την αναβάθμιση του ρόλου του ΔΙ.ΠΑ.Ε., που πέρα από ένα ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα, αποτελεί & έναν σημαντικό αναπτυξιακό πόλο για την ύπαιθρο της Θεσσαλονίκης & της Μακεδονίας μας!

📍PORTO PALACE HOTEL – 18ο ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟ “ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ”!

Σήμερα το πρωί, στην έναρξη
📌του 18ου Πολυσυνεδρίου ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ: “Βιώσιμη Ανάπτυξη & Επιχειρηματικότητα”,
με κεντρικό ομιλητή
🔹 τον Υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα.
👌Σε πρώτο πλάνο ο Πολιτισμός, ο Τουρισμός, οι Υποδομές, η Υγεία, η Διατροφή κ.ά.
👏Πολλά συγχαρητήρια στη Διοργανώτρια αυτού του εξαιρετικά ενδιαφέροντος Πολυσυνεδρίου, Δημοσιογράφο, Δημιουργό του Ka–Business.gr & πρωτίστως αγαπητή φίλη Ραλλιώ Λεπίδου.

📍ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΠΟΛΙΤΙΚΗ”!

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η μόνη που μπορεί & έχει πολλά να κάνει για την ακρίβεια!»
Η συνεχιζόμενη ακρίβεια προβληματίζει την κυβέρνηση, η οποία έχει λάβει σειρά μέτρων, που έχουν αποδώσει. Ίσως όχι στον βαθμό που θα ήθελαν οι καταναλωτές, πλην όμως είναι εμφανές ότι όλο αυτό το διάστημα η κυβέρνηση έχει κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, με συγκροτημένο σχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.
Η αίσθηση στην κοινωνία είναι ότι απαιτούνται ακόμα πιο γενναίες παρεμβάσεις. Πόσο πιο γενναίες; Υπάρχει ένα περιοριστικό δημοσιονομικό πλαίσιο και καμιά υπεύθυνη κυβέρνηση δεν μπορεί να λειτουργήσει εκτός αυτού. Με τις παράλληλες ανάγκες που προέκυψαν στο μεσοδιάστημα και όσο διαρκεί η κρίση ακρίβειας (βλέπε καταστροφές στη Θεσσαλία), είναι κατανοητό πιστεύω από τους πολίτες ότι η κυβέρνηση έξυσε τον πάτο του βαρελιού για να μπορέσει να ασκήσει πολιτικές συγκράτησης των τιμών και ταυτόχρονα ενίσχυσης των εισοδημάτων.
Και πέτυχε πολλά ήδη. Διότι οι ενισχύσεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας έγιναν στη βάση συγκροτημένων και κοστολογημένων πολιτικών, οι οποίες δεν ήταν μονοδιάστατες.
Θα επισημάνω τα κυριότερα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση κατά τη γνώμη μου και δεν είναι τα pass, που κι αυτά έπαιξαν τον ρόλο τους στην ανακούφιση των επιπτώσεων σε πολλές κατηγορίες συμπολιτών μας.
Για πρώτη φορά κυβέρνηση επιβάλλει τόσα πολλά και τόσο μεγάλα πρόστιμα σε όσους εκμεταλλεύονται την κρίση ακρίβειας για να αισχροκερδήσουν ή για να θησαυρίσουν σε βάρος του καταναλωτή.
Για πρώτη φορά γίνονται τόσοι πολλοί έλεγχοι και είναι τόσο αποτελεσματικοί.
Για πρώτη φορά γίνεται τόσο εκτεταμένη παρέμβαση στις τιμές βασικών καταναλωτικών αγαθών, προκειμένου να είναι μειωμένες σε περίπου 4.000 προϊόντα.
Για πρώτη φορά γίνονται παρεμβάσεις συγκράτησης των τελικών τιμών πώλησης ειδών και αντιμετώπισης των φαινομένων παραπλάνησης των καταναλωτών (προσφορές κτλ.) στο βαθμό που γίνονται όλο το τελευταίο διάστημα.
Η μάχη αυτή είναι συνεχιζόμενη δεν σταματά και όπως όλοι διαπιστώνουν όσο επιμένει η ακρίβεια και ο πληθωρισμός, επιμένει και η κυβέρνηση με νέα μέτρα, με νέες παρεμβάσεις ανακούφισης των νοικοκυριών.
Μόλις στις αρχές του μήνα ανακοινώθηκαν τα τέσσερα νέα μέτρα. Ποιος μπορεί να πει ότι η κυβέρνηση δεν προσπαθεί;
Και ταυτόχρονα η κυβέρνηση παρεμβαίνει στην αύξηση των εισοδημάτων των πολιτών, στην αύξηση δηλαδή της αγοραστικής δύναμής τους. Η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού είναι προ των πυλών πλέον και η πορεία προς την προεκλογική εξαγγελία του Κυριάκου Μητσοτάκη γίνεται πράξη. Πάνω από 800 ευρώ ο κατώτατος μισθός σε περίπου ένα μήνα και σταδιακή υλοποίηση της δέσμευσης για 950 ευρώ στο τέλος της τετραετίας, όπου ο μέσος μισθός θα φτάσει στα 1.500 ευρώ.
Αναφέρθηκα επιγραμματικά σε πολύ συγκεκριμένα μέτρα, προσωρινά και μόνιμα. κατά της ακρίβειας. Ένα ολοκληρωμένο δίχτυ προστασίας της κοινωνίας και της τσέπης του πολίτη, απέναντι σε μια κρίση που είναι εισαγόμενη σε μια αγορά με χρόνιες στρεβλώσεις.
Αρκούν όλα αυτά; Ποτέ δεν θα είναι αρκετά. Πρέπει να δαμάσουμε το τέρας της αγοράς των καυσίμων, διότι στην αντλία “ματώνει” πολύς κόσμος. Όπως και να κοιτάξουμε πώς μπορούμε να περιορίσουμε το κόστος παραγωγής των αγροδιατροφικών προϊόντων μας, να αντιμετωπίσουμε τις ελληνοποιήσεις και να καλύψουμε κενά δεκαετιών στις υποδομές, στρεβλώσεις στην επιχειρηματικότητα, στην αλυσίδα παραγωγής – διανομής – κατανάλωσης. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει πολλή δουλειά ακόμα να κάνει. Αλλά οι πολίτες γνωρίζουν ότι είναι η μόνη που κάνει τελικά τη δουλειά!

📍ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

Πριν λίγο, στη Βουλή, ολοκληρώθηκε η συζήτηση & καταψηφίστηκε η “Πρόταση Δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης”.
🎥Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τη σχετική μου ομιλία στην Ολομέλεια, στην οποία ανέφερα αναλυτικά τα παρακάτω:

“Κύριε Πρόεδρε,
Κύριοι Υπουργοί,
Αγαπητές & Αγαπητοί συνάδελφοι!
Από τις Εθνικές Εκλογές, πέρασαν περισσότεροι από 8 μήνες!
Η αντιπολίτευση στη χώρα μας ακόμη ψάχνει το αφήγημα της…
Και είναι προφανές ότι βιάζεται, διότι από τις Ευρωεκλογές μας χωρίζουν μόλις 75 ημέρες!
Είναι επίσης προφανές, ότι το σύνολο των κομμάτων της αντιπολίτευσης δεν έχουν βρει το αφήγημα τους! Δεν καινοτομούν…!
Δεν προτείνουν κάτι, το οποίο θα βοηθήσει να πάμε την Ελλάδα ακόμη πιο μπροστά, ακόμη ψηλότερα.
Περιορίζουν το όραμα τους σε μίζερους υπολογισμούς & μικροκομματικούς τακτικισμούς.
Αναμοχλεύουν τις ίδιες συζητήσεις.
Τα ίδια ζητήματα που υπήρχαν, συζητήθηκαν κατά κόρον & έχουν κριθεί ήδη από τον ελληνικό λαό…
Βλέπουν στις δημοσκοπήσεις κατακερματισμένα ποσοστά & αλληλοπροσπεράσεις μεταξύ τους…
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, παίζοντας πιθανόν τα τελευταία του πολιτικά χαρτιά μέχρι τις Ευρωεκλογές, προσπαθεί να κερδίσει ξανά τις εντυπώσεις.
Από τη μια, απορρίπτει νομοσχέδια τα οποία ήταν στο πυρήνα της ιδεολογίας του κόμματος του.
Από την άλλη, “πιάνεται” από ένα δημοσίευμα, το περιεχόμενο του οποίου επίσης έχει συζητηθεί πριν ένα χρόνο, ο ίδιος όμως το βλέπει ως μεγάλη ευκαιρία επαναφοράς…
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βέβαια το τερμάτισε ήδη…!
✓ Ζητά παρατηρητές στις εκλογές,
✓ “παίζει” με το ίδιο το πολίτευμα,
✓ μιλά για χειραγώγηση Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης & της Δικαιοσύνης, την ώρα που δύο πρώην υπουργοί της διακυβέρνησης Τσίπρα, έχουν καταδικαστεί για τέτοιου είδους ζητήματα!
Και μάλιστα, ο ένας είναι βασικός εισηγητής της πρότασης δυσπιστίας που συζητάμε…
Δεν είναι κάπως οξύμωρο;
Τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης συμπαρασύρονται σ’ αυτήν την τοξική αναμόχλευση αναζήτησης αφηγήματος.
Η μεγαλύτερη όμως υποκρισία, όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης, είναι η εκμετάλλευση του πόνου και της οργής μιας ανείπωτης τραγωδίας.
Τον περασμένο Νοέμβριο, ορίσθηκα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση του δυστυχήματος των Τεμπών & των πτυχών που σχετίζονται με αυτό.
Συμμετείχα σ’αυτήν, με ιδιαίτερη ευθύνη & ηθικό χρέος απέναντι στις ψυχές που έφυγαν στο τραγικότερο σιδηροδρομικό δυστύχημα που συνέβη στα χρονικά της χώρας μας!
Ευθύνη & χρέος απέναντι στους οικείους τους, απέναντι στον πόνο των συγγενών τους!
Απέναντι στους τραυματίες & όσους επέζησαν, οι οποίοι βίωσαν και βιώνουν τον δικό τους εφιάλτη.
Όπως όλη η Ελληνική κοινωνία, έτσι & ο καθένας μας ξεχωριστά, είμαστε συγκλονισμένοι από αυτή την ανείπωτη τραγωδία, την οδύνη & τη θλίψη.
Ιδιαίτερα ως γονέας, από εκείνη τη μοιραία νύχτα και καθ’ όλη τη διαδικασία των συνεδριάσεων της Επιτροπής, ένιωθα και εξακολουθώ να νιώθω, το ίδιο βάρος, την ίδια ευθύνη!
Το βάρος να απαντηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα ερωτηματικά.
Το βάρος του γονέα, που έχει ευθύνη απέναντι στα παιδιά του!
Το βάρος του κοινοβουλευτικού ανδρός, που έχει ευθύνη απέναντι στην κοινωνία!
Το έργο της Επιτροπής εξαιρετικά πιεστικό, επίπονο & αρκετές φορές συναισθηματικά φορτισμένο.
Αναζητήσαμε & εξετάσαμε διαχρονικά αποτυπώματα και ίχνη, σε όλα τα επίπεδα:

 • από την βάρδια των σιδηροδρομικών εκείνης της αποτρόπαιης νύχτας, που τελούσε σε απόλυτη σύγχυση,
 • τις αστοχίες στην εποπτεία, επιλογή, εκπαίδευση & αξιολόγηση του προσωπικού,
 • τις παθογένειες, τις διαχρονικές πράξεις ή παραλείψεις φορέων, προσώπων, διοικήσεων ή αναδόχων, αναφορικά με:
  ✓ τον σχεδιασμό & την υλοποίηση έργων σιδηροδρομικής υποδομής,
  ✓ την προμήθεια υλικοτεχνικού εξοπλισμού,
  ✓ τη συντήρηση ή την ανάταξη αυτοματοποιημένων συστημάτων του Ελληνικού Σιδηροδρόμου.
  Είναι ξεκάθαρο ότι το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής δεν περιορίζεται μόνο στα ανθρώπινα λάθη.
  Αναδεικνύει όλες τις πτυχές, τις διαχρονικές παθογένειες & τα “συστημικά” προβλήματα που οδήγησαν στο έγκλημα των Τεμπών.
  Γιατί, θεσμικό & ηθικό χρέος όλων μας, είναι να εργασθούμε με υγιείς & ειλικρινείς προθέσεις, ώστε να μην κρυφθεί τίποτα κάτω από το μαύρο πέπλο αυτής της συγκλονιστικής τραγωδίας.
  Να διερευνηθεί κάθε πτυχή που οδηγεί με ρεαλισμό στην αλήθεια!
  Και η αλήθεια είναι συγκεκριμένη!
  Δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μικροκομματικές κορώνες και τακτικισμούς εκμετάλλευσης της θλίψης, του πόνου & της δικαιολογημένης οργής των οικείων των θυμάτων αυτής της τραγωδίας.
  Αγαπητές & αγαπητοί συνάδελφοι της αντιπολίτευσης,
  Είναι ξεκάθαρο ότι όλοι αναζητούμε την αλήθεια!
  Όλοι επιθυμούμε τη δικαίωση των θυμάτων!
  Είναι υποκριτικό να δείχνετε ότι σε εσάς & μόνο ανήκει η ευαισθησία & η ανθρωπιά!
  Είναι υποκριτικό, να εμφανίζεστε δύσπιστοι!
  Διότι, διαφαίνεται τελικά ότι η πρόταση σας, δεν είναι πρόταση δυσπιστίας για δήθεν “συγκάλυψη” της υπόθεσης.
  Έχει να κάνει με “συγκάλυψη” της δικής σας αδυναμίας να αντιπολιτευτείτε με επιχειρήματα απέναντι σε μια ισχυρή κυβέρνηση.
  Μια κυβέρνηση η οποία έχει θωρακίσει πολυεπίπεδα τη χώρα μας, με διεθνή αναγνώριση όσον αφορά την οικονομική & αναπτυξιακή της εξέλιξη, μέσα σε ένα δύσκολο παγκόσμιο περιβάλλον.
  Ελπίζω, μετά από τη διαφαινόμενη αποτυχία σας να αποσταθεροποιήσετε την κυβέρνηση, να επανέλθετε την επόμενη μέρα στην πραγματικότητα και στον θεσμικό σας ρόλο.
  Να αρχίσετε κάποια στιγμή, να ασκείτε επιτέλους μια σοβαρή & δημιουργική αντιπολίτευση…!
  Σε κάθε περίπτωση όμως, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν μπορεί να σας περιμένει…
  Θα συνεχίσει το μεταρρυθμιστικό της έργο & θα αντιμετωπίζει με σθένος τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών της.
  Σας ευχαριστώ!