Δήμαρχος Σοχού

”Δώσαμε λύση σε χρόνια προβλήματα υδροδότησης οικισμών του Δήμου, με σημαντικότερο το ζήτημα υδροδότησης του Ασκού”

2006-2010: Δήμαρχος Σοχού

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2006, η κοινωνία της ευρύτερης περιοχής του Σοχού με εξέλεξε Δήμαρχο, σε ηλικία 29 ετών, με ποσοστό 61,12% των ψήφων.
Κατά τη διάρκεια της δημαρχιακής μου θητείας, σε απόλυτη συνέργεια με τους αντιδημάρχους, τους δημοτικούς συμβούλους, τους υπαλλήλους του Δήμου Σοχού και τους συνεργάτες μου, με πνεύμα ομαδικότητας και ανιδιοτελούς προσφοράς στον τόπο, προσπαθήσαμε και πετύχαμε να αναβαθμίσουμε τις υποδομές και τη λειτουργία του Δήμου μας.
Δώσαμε λύση σε χρόνια προβλήματα υδροδότησης οικισμών του Δήμου, με σημαντικότερο το ζήτημα υδροδότησης του Ασκού.
Εξωραΐσαμε και αξιοποιήσαμε τα παλιά κτίρια του Δήμου, αναδεικνύοντας σ’αυτά χρήσεις πολιτισμού και λαογραφίας, όπως για παράδειγμα η κατασκευή και λειτουργία του Λαογραφικού και Πολιτιστικού Μουσείου Σοχού.
Κατασκευάσαμε ή αναβαθμίσαμε γήπεδα και λοιπούς χώρους άθλησης, με σημαντικότερη παρέμβαση στον αγωνιστικό χώρο (παλαίστρα), τις κερκίδες και τον περιβάλλοντα χώρο της περιοχής του παρεκκλησίου των Αγίων Αποστόλων Σοχού, που διεξάγονται κάθε χρόνο οι φημισμένοι στην ευρύτερη περιοχή αγώνες παραδοσιακής πάλης και οι ετήσιες πανηγυρικές εορταστικές εκδηλώσεις.
Ολοκληρώθηκε η ανέγερση και  ξεκίνησε η λειτουργία της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Θεάτρου Σοχού, με σύγχρονες προδιαγραφές σκηνικών εγκαταστάσεων, ηχητικής και ακουστικής.
Οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου είχαν αδιάλειπτη παρουσία με άμεσες παρεμβάσεις τακτικής ή έκτακτης συντήρησης του δημοτικού οδικού δικτύου, των δεξαμενών και των δικτύων ύδρευσης, του ηλεκτροφωτισμού των οικισμών, με κατασκευή νέων έργων ή συντήρηση υφιστάμενων, ενώ σε κάθε ειδική περίσταση ο Δήμος με τη συνδρομή εθελοντών και πολιτών παρενέβαινε άμεσα σε ζητήματα πολιτικής προστασίας.