📍ΥΠΑΙΘΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΣΟΒΑΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ & ΟΛΟΣΧΕΡΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ…!!!

Η χθεσινή νύχτα ήταν εφιαλτική για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της υπαίθρου της Θεσσαλονίκης!
Τα πρωτοφανή φαινόμενα βροχόπτωσης, χαλαζόπτωσης & ισχυρών ανέμων ξήλωσαν δέντρα & στέγες, ενώ προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, δημιουργώντας προβλήματα σε κατοικίες, παραγωγικές μονάδες & επιχειρήσεις…
Σε σχετική επικοινωνία που είχα με τον ΔΕΔΔΗΕ, ενημερώθηκα για την άμεση παρέμβαση & τη σταδιακή αποκατάσταση των ζημιών.
Δυστυχώς η μέρα που ξημέρωσε για τους αγρότες της υπαίθρου της Θεσσαλονίκης, τους έφερε αντιμέτωπους με εικόνες απόλυτης καταστροφής…!
Ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Θεσσαλονίκης Χρήστος Τσιχήτας με ενημέρωσε ότι ειδικότερα στην περιοχή του Δήμου Χαλκηδόνας καταστράφηκαν ολοσχερώς καλλιέργειες 3.000 στρεμμάτων!!!
Νωρίς το πρωί επικοινώνησα με τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ Νίκο Δούκα (@Nikos Doukas), ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι άμεσα οι εκτιμητές αρχίζουν την καταγραφή των ζημιών για την ενεργοποίηση των αποζημιώσεων!

/ In Τελευταία Νέα / By Fanis Papas / Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 📍ΥΠΑΙΘΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΣΟΒΑΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ & ΟΛΟΣΧΕΡΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ…!!!