Συνάντηση με την Δ.Τ.Ο της ΝΔ Ωραιοκάστρου

Στο επίκεντρο της συζήτησης & του προβληματισμού μας, όπως ήταν αναμενόμενο, η σκοτεινή Συμφωνία των Πρεσπών, οι συνέπειές της, η επόμενη μέρα…Συνάντηση με τον πρόεδρο & τα μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Ωραιοκάστρου. Αναλύσαμε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις & τους συσχετισμούς δυνάμεων στις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις, ενώ εστιάσαμε σε επιμέρους ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής του Ωραιοκάστρου (διόδια, hot-spots, αστική συγκοινωνία, ασφάλεια πολιτών κλπ).
Διέκρινα το ιδιαίτερο δέσιμο & τη συνοχή των μελών της ΔΗΜ.ΤΟ., την ουσιαστική δουλειά που κάνουν, το ειλικρινές ενδιαφέρον για τον τόπο που ζουν & δραστηριοποιούνται.
Προσωπικά, ένοιωσα τη ζεστασιά με την οποία με περιέβαλαν στην πρόσφατη συνάντηση μας & την ειλικρινή διάθεση συνεργασίας από όλους και γι’αυτό τους ευχαριστώ!
Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος, γιατί για ακόμη μια φορά διαπίστωσα ότι σε κάθε περιοχή της Β’ Θεσσαλονίκης οι άνθρωποι της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, αφουγκράζονται τους προβληματισμούς, αντιλαμβάνονται το κοινό αίσθημα, νοιάζονται πραγματικά για την πατρίδα & τον τόπο τους…