«…με άρωμα γυναίκας!»

Επιχειρηματικότητα …με άρωμα γυναίκας! , γοήτευσε & προσέλκυσε το ενδιαφέρον σε φίλες καλές, που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τον επιχειρηματικό κόσμο.


Το γραφείο γέμισε γυναίκες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για συμμετοχή στο 4ο Workshop, που διοργανώσαμε με τους συνεργάτες μου.
Σίγουρα το θέμα:
«Επιχειρηματικότητα …με άρωμα γυναίκας!», γοήτευσε & προσέλκυσε το ενδιαφέρον σε φίλες καλές, που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τον επιχειρηματικό κόσμο.
Η Βούλα Πατουλίδου, η γυναίκα σύμβολο της πατρίδας μας, έδωσε το διαχρονικό της στίγμα μιλώντας για πείσμα, δυναμισμό, ταχύτητα, ευελιξία, υπομονή, χαρακτηριστικά στοιχεία που βοηθούν τις γυναίκες να ξεπερνούν τα όποια επαγγελματικά & κοινωνικά εμπόδια…
Η Έφη Τζίβα, αναπληρώτρια καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ., ανέλυσε και απάντησε σε σειρά ερωτημάτων για τα υπέρ & τα κατά των διαφόρων μορφών επιχειρήσεων από νομικής άποψης, ενθάρρυνε τις συνέργειες, υπερθεματίζοντας ταυτόχρονα στην ανάγκη στήριξης της μικρομεσαίας οικογενειακής επιχείρησης, η οποία εξακολουθεί να αποτελεί το επιτυχημένο παρελθόν, το πληγωμένο παρόν, αλλά & το ελπιδοφόρο μέλλον για την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας.
Η Χρύσα Γεωργιάδου-Γρανούζη, υπεύθυνη γυναικείας επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, έκανε αναφορά στα υφιστάμενα χρηματοδοτικά εργαλεία & στη σημασία της στενής παρακολούθησης των διαφόρων ενημερωτικών δράσεων, ενώ κατέθεσε με πάθος τη βιωματική της εμπειρία, για τη σκληρή πραγματικότητα που διέπει σήμερα το γυναικείο επιχειρείν.
Ακολούθησαν πηγαδάκια με ενδιαφέρουσες συζήτησεις μετά μουσικής, ποτού και ανταλλαγή ευχών για Καλά Χριστούγεννα & καλές γιορτές!

 

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό