📍ΠΑΝΟΡΑΜΑ – ΟΜΟΡΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ…!

Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε στη χτεσινή πολιτική εκδήλωση του υποψήφιου βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Φάνη Παπά.
Στον φιλόξενο χώρο του NOAH, που όμως αποδείχτηκε πολύ μικρός για να ικανοποιήσει τη μαζική προσέλευση εκατοντάδων φίλων του κ. Παπά, ο υποψήφιος βουλευτής μίλησε για το έργο, αλλά και το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για τα επόμενα χρόνια, δηλώνοντας βέβαιος πως οι πολίτες στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα στείλουν το μήνυμα ότι “η Ελλάδα δεν αντέχει πισωγυρίσματα, δεν αντέχει αστάθεια και νέες περιπέτειες. Η Ελλάδα θέλει σταθερότητα, συνέπεια και έργο, που θα την οδηγήσει στην επόμενη μέρα της ανάπτυξης και της ευημερίας. Κι αυτό το εγγυάται μόνον η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης”.
Ο κ. Παπάς άρχισε την ομιλία του με μια συγκινητική αναφορά στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, δηλώνοντας τη θλίψη του και στη συμπαράστασή του στους συγγενείς και τους οικείους των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας.
Όπως είπε ο ίδιος, πέρα από την πλήρη διερεύνηση των αιτίων που οδήγησαν στη μεγαλύτερη σιδηροδρομική τραγωδία της χώρας και την οφειλόμενη απόδοση των ευθυνών σε όσους κριθούν ένοχοι για παραλείψεις και άλλες αξιόποινες πράξεις, η κοινωνία πρέπει να πάρει ένα δίδαγμα: “Οφείλουμε επιτέλους να ξεπεράσουμε τις αγκυλώσεις εκείνες, που δημιουργούν τις παθογένειες στη χώρα και τον δημόσιο βίο διαχρονικά. Αυτές οι αγκυλώσεις σε κατεστημένες νοοτροπίες αποδεικνύονται μοιραίες και αναδεικνύουν μια κατάσταση, που δεν αρμόζει στη σύγχρονη Ελλάδα. Αυτές τις αγκυλώσεις πρέπει να εργαστούμε όλοι μαζί για να τις αλλάξουμε επιτέλους. Είναι χρέος μας. Και προσωπικά δεσμεύομαι ότι αυτό θα προσπαθήσω να πράξω με όλες τις δυνάμεις μου στην επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο, όπου ελπίζω να είμαι βουλευτής, με τη δική σας εμπιστοσύνη. Αυτό έχει δεσμευτεί να κάνει ο πρωθυπουργός των μεγάλων μεταρρυθμίσεων, Κυριάκος Μητσοτάκης”.
Ο κ. Παπάς αναφερόμενος στη θητεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη, επισήμανε τη συνέπεια λόγων και έργων του πρωθυπουργού, τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις, τις εξωγενείς δυσκολίες που αντιμετώπισε αυτά τα τέσσερα χρόνια η συγκεκριμένη κυβέρνηση (πανδημία, πόλεμος στην Ουκρανία, κρίση στα ελληνοτουρκικά, ενεργειακή κρίση, κρίση ακρίβειας κτλ.), αλλά και τη στήριξη που παρείχε στην κοινωνία στα δύσκολα. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην οικονομική στήριξη των πολιτών, με τις διαδοχικές αυξήσεις στις συντάξεις και τον κατώτατο μισθό και τη μείωση των φόρων και των επιβαρύνσεων. “Αυτά τα τέσσερα χρόνια οι πολίτες κατάλαβαν ότι δεν είναι μόνοι τους, αλλά ότι έχουν μια σταθερή κυβέρνηση που τους στηρίζει στα δύσκολα και έναν πρωθυπουργό που κρατά το τιμόνι της χώρας, με πορεία προς την ανάπτυξη, την πρόοδο και την ευημερία”.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Σωκράτης Δωρής, ο Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης και ο ιστορικός Δήμαρχος Πανοράματος Γιώργος Κεδίκογλου, ο οποίος μάλιστα επισήμανε πως έσπασε την δεκαετή πολιτική αφωνία του για να στηρίξει την υποψηφιότητα του Φάνη Παπά.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν Αντιδήμαρχοι του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, στελέχη διοικήσεων Οργανισμών και Φορέων της Θεσσαλονίκης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Πάρης Τσογκαρλίδης, πολιτικά και αυτοδιοικητικά στελέχη και εκατοντάδες κάτοικοι του Πανοράματος.