Παραπολιτικό ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Παραπολιτικό σχόλιο στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”:
“Όπου κι αν πας…
…Φάνης Παπάς!”

Μπορεί ο προεκλογικός αγώνας να βρίσκεται στο κόκκινο, καθώς οι εθνικές εκλογές φαίνεται να είναι προ των πυλών, ωστόσο ο περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ στη Β΄ Θεσσαλονίκης, Φάνης Παπάς, δεν ξεχνά τα παλιά του λημέρια και το γνώριμο του έδρανο.

Είναι από τους λίγους που είναι τόσο συνεπής σχεδόν σε όλες τις συνεδριάσεις του περιφερειακού συμβουλίου, παρά το τρέξιμο και τις πολλές υποχρεώσεις που έχει η υποψηφιότητά του. Εξάλλου ο ίδιος εδώ και πολλά χρόνια είναι πολύ καλός φίλος με πολλούς περιφερειακούς συμβούλους, σχεδόν από όλες τις παρατάξεις, και αυτές, όπως έχει πει είναι «σχέσεις ζωής» μιας και η πολιτική κάποια στιγμή τελειώνει.

Στη σημερινή συνεδρίαση πάντως ο υποψήφιος βουλευτής, αφού παρακολούθησε τα θέματα, είχε την ευκαιρία να κάνει και ένα… πηγαδάκι με τους συναδέλφους του στην ΠΚΜ, Θεόφιλο Τεληγιαννίδη και Χρήστο Τερζανίδη, οι οποίοι μάλιστα έδωσαν και το σύνθημα του προεκλογικού του αγώνα «Όπου και αν πας ψηφίζεις Φάνης Παπάς».

www.makthes.gr