Τακτικά στη Θεσσαλονίκη

Μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη βρεθήκαμε στην Πολιτική Ακαδημία Στελεχών της ΝΔ η οποία αποτελεί το μεγάλο όπλο για την ανανέωσή της. Μεγάλο στοίχημα για να γίνει η ΝΔ ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κόμμα…

Με μια δέσμευση ότι θα είναι τακτικά μαζί μας εδώ στη Θεσσαλονίκη και πολλές προσδοκίες, υποδεχτήκαμε επί διήμερο τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Προσδοκίες, που θεωρώ ότι εκπληρώθηκαν, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε για τη μεταρρύθμιση ή σωστότερα απορρύθμιση της Αυτοδιοίκησης με το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης, που αντί να αντιμετωπίσει τα τεράστια προβλήματα Περιφερειών και Δήμων, ασχολήθηκε με την κομματικοποίηση της Αυτοδιοίκησης και την απλή αναλογική.
Στο περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας κάναμε μια γόνιμη συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Απόστολο Τζιτζικώστα, τον Λάζαρο Κυρίζογλου, τους αντιπεριφερειάρχες και τους δημάρχους των 38 δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας. Ο αρχηγός της ΝΔ δίδαξε τι σημαίνει να αφήνεις πίσω τις κομματικές σημαίες για να αναγνωρίσεις και να λύσεις ένα πρόβλημα. Νομίζω το κατάλαβαν όλοι.
Μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη βρεθήκαμε στην Πολιτική Ακαδημία Στελεχών της ΝΔ η οποία αποτελεί το μεγάλο όπλο για την ανανέωσή της. Μεγάλο στοίχημα για να γίνει η ΝΔ ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κόμμα, ξεφεύγοντας από δομές και λειτουργίες των παραδοσιακών ελληνικών κομματικών μηχανισμών.
Μένω στην υπόσχεση Μητσοτάκη ότι θα είναι στη Θεσσαλονίκη σε τακτά χρονικά διαστήματα. Η παρουσία του είναι ευεργετική. Και για το κόμμα και για την πόλη.