Επίσκεψη, διάλεξη και συνεργασία με τους ανθρώπους της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.
Νέοι άνθρωποι με το δικό τους όραμα, που επενδύουν στην επόμενη μέρα της ελληνικής κτηνοτροφικής παραγωγής.
Αποδεχόμενος την πρόσκληση τους, προσπάθησα να μεταδώσω όσο το δυνατόν εμπεριστατωμένα την επαγγελματική μου εμπειρία & γνώση, σχετικά με τη συμβολή των ενζύμων τυροκόμησης, της παραδοσιακής “πυτιάς”, στην παρασκευή αυθεντικών ελληνικών τυροκομικών προϊόντων ΠΟΠ.
Προϊόντων που χαρακτηρίζουν το ένδοξο παρελθόν, παρόν & μέλλον της ελληνικής αγροδιατροφής!
Σκαλίζοντας την παράδοση ανακαλύπτουμε κρυμμένους αγροδιατροφικούς θησαυρούς... ... See MoreSee Less